Bankat dhe Institucionet Financiare qe Operojne ne Shqiperi

Bankat qe Operojne ne Shqiperi
Emri Institucionit Adresa Tel
1 Banka e Shqiperise Banka e Shqiperise Sheshi "Skenderbej", nr. 1, Tirane +355 4 241 93 01
2 Raiffeisen Bank Albania Raiffeisen Bank Albania Blv. "Bajram Curri", European Trade Center, Tirane +35542274910
3 Banka Credins Banka Credins NJB. 5, rruga "Vaso Pasha", Nr. 8, Tirane +355 4 2234 096
4 Fi Bank Albania Fi Bank Albania Blv. "Deshmoret e Kombit", Kullat Binjake, Kulla 2, Kati 14, Tirane +355 4 2276 702
5 Tirana Bank Tirana Bank Rruga "Ibrahim Rugova", Tirane +355 4 2269 616
6 OTP Bank Albania OTP Bank Albania Blv. "Deshmoret e Kombit", Twin Towers, Kulla 1, Kati 9, Tirane +355 4 2280 442
7 Banka Kombetare Tregtare Banka Kombetare Tregtare Rruga e Vilave, Lunder 1, Tirane +355 4 2250955
8 Intesa San Paolo Albania Intesa San Paolo Albania Rruga "Ismail Qemali", Nr. 27, P.O. Box 8319, Tirane +355 4 2276 000
9 United Bank of Albania United Bank of Albania NJB. 7, rruga "Dritan Hoxha", Nd. 11, H. 3, Tirane +355 4 240 45 75
Institucionet Jo-Banke qe Operojne ne Shqiperi
Emri Institucionit Adresa Tel
1 Iliria 98 Iliria 98 Rr. e Kavajes, Tirane +355 4 22 48 821
2 AK Invest AK Invest Rruga Bardhok Biba 75, Tirane +355 69 20 88 200
Institucionet e Huaja Financiare
Emri Institucionit Adresa Tel
1 INFOREURO INFOREURO Bruksel, Belgjike +32 2 299 96 96

Te gjitha informacione jane marre nga websitet zyrtare te institucioneve dhe kompanive te siperpermendura. Te dhenat jane informuese dhe nuk kane karakter zyrtar. Nuk mbajme pergjegjesi per gabime apo pasaktesi te informacionit. Logot e shfaqura ne faqe jane pjese e kompanive dhe institucioneve respektive. Ky projekt nuk eshte i sponsorizuar nga asnje prej institucioneve apo kompanive te afishuara.

llogarit tvsh

perllogarit tvsh

perllogarit taksen

perllogaritja tvsh

perllogaritja taksave

llogaritja tvsh

llogaritja taksave

konverto tvsh

gjej tvsh

llogarit taksen

konverto taksen

kursi kembimit valutor

kursi kembimit

kursi i kembimit

kembimi valutor

kembimi valutor online

kursi euro

kursi dollar

kembimi valutor sot

kembimi

kembimi valutor iliria

kembimi valutor banka e shqiperise

kembimi valutor euro

kembimi valutor paund

kembimi valutor dollar

kembimi valutor bkt

kembimi valutor raiffeisen

kembimi valutor tirana bank

kembimi valutor shqiperi

kembimi valutor lek

kembimi valutor euro ne lek

kembimi valutor lek ne euro

kembimi valutor dollar ne lek

kembimi valutor lek ne dollar

kembimi valutor paund ne lek

kembimi valutor lek ne paund

kembimi valutor dollar kanadez

kembim valute

exchange ne shqiperi

kembim valutor shqiperi

kembim valutor tirane

kembim valutor durres

kembim valutor elbasan

kembim valutor vlore

kembim valutor shkoder

kembim valutor lac

kembim valutor lezhe

kembim valutor kavaje

kembim valutor lushnje

kembim valutor fier

kembim valutor pogradec

kembim valutor korce

kembim valutor sarande

kembim valutor gjirokaster

kembim valute online

kembim valute shqiperi

exchange ne tirane

exchange ne durres

exchange ne vlore

exchange ne kamez

kembim valutor kamez

kursi kembimit bkt

kursi kembimit alpha bank

kursi kembimit tirana bank

kursi kembimit credins bank

kursi kembimit intesa san paolo

kursi kembimit raiffeisen bank

kursi kembimit dollar euro

kursi kembimit euro lek

kursi kembimit paund lek

kursi kembimit dogana

kembimi valutor alpha bank

kembimi valutor intesa san paolo

kursi kembimit iliria 98

kembimi valutor franga

kursi kembimit franga

kembimi valutor sot

kursi kembimit sot

kembim valute

kembim valute lek euro

kembim valute dollar lek

kembim valute online

kembim valute paund lek

kursi kembimit valutor,kursi kembimit,kursi i kembimit,kembimi valutor,kembimi valutor online,kursi euro,kursi dollar,kembimi valutor sot,kembimi,kembimi valutor iliria,kembimi valutor banka e shqiperise,kembimi valutor euro,kembimi valutor paund,kembimi valutor dollar,kembimi valutor bkt,kembimi valutor raiffeisen,kembimi valutor tirana bank,kembimi valutor shqiperi,kembimi valutor lek,kembimi valutor euro ne lek,kembimi valutor lek ne euro,kembimi valutor dollar ne lek,kembimi valutor lek ne dollar,kembimi valutor paund ne lek,kembimi valutor lek ne paund,kembimi valutor dollar kanadez,kembim valute,exchange ne shqiperi,kembim valutor shqiperi,kembim valutor tirane,kembim valutor durres,kembim valutor elbasan,kembim valutor vlore,kembim valutor shkoder,kembim valutor lac,kembim valutor lezhe,kembim valutor kavaje,kembim valutor lushnje,kembim valutor fier,kembim valutor pogradec,kembim valutor korce,kembim valutor sarande,kembim valutor gjirokaster,kembim valute online,kembim valute shqiperi,exchange ne tirane,exchange ne durres,exchange ne vlore,exchange ne kamez,kembim valutor kamez,kursi kembimit bkt,kursi kembimit alpha bank,kursi kembimit tirana bank,kursi kembimit credins bank,kursi kembimit intesa san paolo,kursi kembimit raiffeisen bank,kursi kembimit dollar euro,kursi kembimit euro lek,kursi kembimit paund lek,kursi kembimit dogana,kembimi valutor alpha bank,kembimi valutor intesa san paolo,kursi kembimit iliria 98,kembimi valutor franga,kursi kembimit franga,kembimi valutor sot,kursi kembimit sot,kembim valute,kembim valute lek euro,kembim valute dollar lek,kembim valute online,kembim valute paund lek, llogaritja taksave, perllogaritja taksave, llogaritja tvsh, perllogaritja tvsh